Neumann KM 184

Gepost door: by JAAP

31 januari 2023

Toepassing van de KM 184

In zowel de studio als op het podium, de KM 184 komt overal tot zijn recht, zowel voor solisten als voor meerkoppige ensembles.

Het transparante geluid van deze Neumann maakt ‘m ideaal voor akoestische instrumenten als de piano, de akoestische gitaar, de contrabas, de cello, de viool of voor het de blazers.

Ben jij, net als wij, enthousiast geworden over de Nuemann KM 184? Dan snappen we dat helemaal. De Neumann KM 184 is te huur bij SoundLink. Meer weten? Neem dan contact met ons op en we vertellen je alles.

Neumann KM 184

Het is de hoogste tijd om de Neumann KM 184 eens in de spotlight te zetten.

Deze microfoon is in menig studio en op veel podia terug te zien. Dankzij zijn authentieke karakter is de KM184 veelzijdig inzetbaar.

De Neumann 180-serie

De Neumann KM 184 behoort tot de 180-serie van Neumann. Deze serie bestaat naast de KM 184 uit de KM 183 en de KM 185. Deze serie is geschikt voor een scala aan mogelijkheden zoals op het podium of in de studio.

De serie kenmerkt zich daarnaast doordat het niet modulair is. Dat maakt dat deze microfoons zeer geschikt zijn voor een beperkter budget. Maar dat betekent niet dat de kwaliteit daaronder te lijden heeft.

Meer nieuws van SoundLink