Licht, geluid, video en rigging

voor jouw evenement huur je bij

SoundLink

Bij SoundLink kun je terecht voor de huur van alle materialen die je nodig hebt om jouw feest, show of festival tot een succes te maken. Daarnaast kunnen we je met onze jarenlange ervaring voorzien van advies over licht, geluid, video en rigging.

Heb je alleen speakers nodig, een set microfoons of een beamer? Geen probleem. Met Dry Hire zorgen we ervoor dat jij beschikt over de nodige materialen. Het halen en/of brengen gaat natuurlijk in overleg.

Liever alles uit handen geven aan de professionals? Dat kan natuurlijk. SoundLink kan, in samenwerking met jou, de complete productie of een deel ervan uit handen nemen. Klik hier voor meer informatie over SoundLink producties.

Dry hire (losse verhuur)

Soms zoek je naar materialen of apparatuur die je zelf kunt bedienen of zoek je aanvulling op jouw eigen apparatuur.

Bij ons is het mogelijk om losse apparatuur te huren. Uiteraard geven wij in dat geval graag uitleg over de bediening hiervan. Heb je specifieke wensen om de materialen op jouw eigen installatie aan te kunnen sluiten? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Licht

Geen show is compleet zonder licht. Een zoeklicht om goed zichtbaar te zijn, strobes om de show te stelen of verlichting voor de zaal. Het hoort er allemaal bij.

SoundLink voorziet je van de juiste verlichting om er letterlijk en figuurlijk wat moois van te maken. 

Geluid

Iedereen wil goed geluid. Of het nu is voor Oktoberfest of voor een modeshow, de muziek en jouw stem moeten goed gehoord worden.

Bij SoundLink beschikken we over de mooiste microfoons van bijvoorbeeld Sennheiser en Shure. En om je publiek te kunnen bereiken hebben we speakers zoals van L’Acoustics.

Mixen doe je natuurlijk op een paneel van !!!!!! MERK !!!!!!

Jouw productie naar een hoger niveau tillen?
Dan zit je goed bij SoundLink

Rigging

Voor grote producties en voor producties waar veel materiaal bij komt kijken is rigging heel belangrijk. Zo verzeker je jezelf van een mooi geluid waar je optreden ook plaats heeft. Daarnaast plaats je met de juiste rigging het licht op precies de juiste plek. 

SoundLink werkt met verschillende merken waaronder Prolyte. Daarmee is jouw staging helemaal compleet en klaar om er een mooi geheel van te maken. 

Video

Maak het plaatje compleet met video. Met de beamers en schermen die SoundLink in het assortiment heeft projecteer je eenvoudig de sponsoren van de jaarmarkt in de feesttent of maak je van jouw optreden een visueel spektakel.

In ons assortiment vindt je onder andere merken als Panasonic, Sanyo en Sharp die jouw visuals scherp in beeld brengen.