Licht, geluid, video en rigging

voor jouw evenement huur je bij

SoundLink

Bij SoundLink kun je terecht voor de huur van alle materialen die je nodig hebt om jouw feest, show of festival tot een succes te maken. Daarnaast kunnen we je met onze jarenlange ervaring voorzien van advies over licht, geluid, video en rigging.

Heb je alleen speakers nodig, een set microfoons of een beamer? Geen probleem. Met Dry Hire zorgen we ervoor dat jij beschikt over de nodige materialen. Het halen en/of brengen gaat natuurlijk in overleg.

Liever alles uit handen geven aan de professionals? Dat kan natuurlijk. SoundLink kan, in samenwerking met jou, de complete productie of een deel ervan uit handen nemen. Klik hier voor meer informatie over SoundLink producties.

Dry hire (losse verhuur)

Soms zoek je naar materialen of apparatuur die je zelf kunt bedienen of zoek je aanvulling op jouw eigen apparatuur.

Bij ons is het mogelijk om losse apparatuur te huren. Uiteraard geven wij in dat geval graag uitleg over de bediening hiervan. Heb je specifieke wensen om de materialen op jouw eigen installatie aan te kunnen sluiten? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Licht

Een geslaagde show kan niet zonder de juiste verlichting. Of het nu gaat om een zoeklicht om goed zichtbaar te zijn, strobeverlichting om de show te stelen of sfeervolle zaalverlichting om de juiste ambiance te creëren. Licht is onmisbaar om de beleving van het publiek naar een hoger niveau te tillen.

Bij SoundLink begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk verlichting is voor de totaalbeleving van een evenement. Daarom bieden wij een breed assortiment aan verlichting, van professionele zoeklichten tot LED-bars en moving heads. Onze verlichting is van hoge kwaliteit en kan op maat worden ingesteld om de gewenste sfeer te creëren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw show er letterlijk en figuurlijk uitspringt.

Wil je jouw evenement naar een hoger niveau tillen met de juiste verlichting? Neem dan contact op met SoundLink en laat ons je adviseren over de mogelijkheden!

Geluid

Goed geluid is van essentieel belang bij ieder evenement, of het nu gaat om een Oktoberfest of een modeshow. De muziek en sprekers moeten immers goed te horen zijn voor het publiek.

Bij SoundLink beschikken wij over de beste microfoons van gerenommeerde merken zoals Sennheiser en Shure. Daarnaast bieden wij een breed scala aan luidsprekers, waaronder de hoogwaardige modellen van L’Acoustics en 100 volt omroepinstallaties voor grotere evenementen.

Wat voor evenement je ook organiseert, wij hebben altijd een passende oplossing om het geluid tot in de puntjes te verzorgen.

Jouw productie naar een hoger niveau tillen?
Dan zit je goed bij SoundLink

Rigging

Bij grote producties en producties waar veel materiaal bij komt kijken, is rigging van cruciaal belang. Hiermee verzeker je jezelf van een mooi geluid op elke locatie en kun je het licht op precies de juiste plek plaatsen.

Bij SoundLink werken we met verschillende gerenommeerde merken, waaronder Prolyte, om ervoor te zorgen dat jouw rigging helemaal compleet is en klaar om er een mooi geheel van te maken. Onze experts denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden voor jouw productie, of het nu gaat om het ophangen van luidsprekers of het plaatsen van verlichting op moeilijk bereikbare plekken.

Met de juiste rigging zorgen wij ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat bij het publiek. Laat SoundLink je adviseren over de mogelijkheden en maak jouw productie helemaal compleet!

Video

SoundLink biedt een breed assortiment aan beamers en schermen van hoge kwaliteit, van gerenommeerde merken zoals Panasonic, Sanyo en Sharp. Hiermee kun je bijvoorbeeld sponsoren in de feesttent projecteren of van jouw optreden een visueel spektakel maken.

Onze experts denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar projectieschermen voor een beursstand of grote LED-schermen voor een festival, bij SoundLink ben je aan het juiste adres.

Laat SoundLink je adviseren over de mogelijkheden en maak jouw evenement compleet met de juiste videoapparatuur.