Rigging voor jouw evenement huur je bij

SoundLink

De ruggengraat van elke productie, rigging, van truss tot takel tot podium. SoundLink heeft een uitgebreid asortiment aan rigging producten. Met merken als Sixty82, Prolyte, Manfrotto en K&M werken wij kwalitatief, veilig en gekeurd materiaal.

Dry hire (losse verhuur)

Op zoek naar licht of apparatuur die je zelf kunt bedienen, of om je eigen apparatuur mee uit te breiden? Bij SoundLink kun je ook terecht voor dry-hire.

Uiteraard geven we in dat geval graag uitleg over de bediening hiervan. Heb je specifieke wensen om de materialen op jouw eigen installatie aan te kunnen sluiten? Laat het ons weten, wij denken graag mee!

De showstoppers van SoundLink

Rigging als decor

Naast het (op)hangen van ander materiaal wordt rigging ook gebruikt als decor. Bijvoorbeeld om een beursstand aan te kleden of een podium een extra dimensie te geven.

Graag zetten wij onze creativiteit en kennis in om jouw productie, soms letterlijk, naar een hoger niveau te tillen.

De kennis van SoundLink

Bij rigging komt vaak meer om de hoek kijken dan je in eerste instantie denkt. Zeker bij een grote productie is dit een van belangrijkste punten om mee te beginnen.

Samen met jou als opdrachtgever kijken we wat er nodig en mogelijk is om jouw ideeën tot leven te brengen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de mogelijkheden die de locatie heeft en wat we hier zelf aan toe kunnen voegen.

Onze producten

Een van de kernbeginselen als het om rigging gaat is veiligheid, onze producten zijn dan ook gekeurd en worden voor de productie en/of verhuur gecontroleerd door ons personeel op veiligheid of eventuele zichtbare afwijkingen van de standaard.

Naast deze controles werken wij alleen met hoogstaand, erkend materiaal van bekende merken. Denk hierbij aan merken als Sixty82 voor truss, Prolyte voor podia en Manfrotto en K&M voor statieven.

Rigging is slechts een deel van het geheel. SoundLink kan ook de gehele productie voor rekening nemen. Van A tot Z geregeld, in overleg met jou.

Meer weten? Kijk eens bij SoundLink producties.