Ook voor verkoop kun je terecht bij

SoundLink

SoundLink is de specialist in Noord Nederland als het aankomt op professionele licht-, geluid- en video-apparatuur. Voor alle gelegenheden en budgetten hebben we een passende oplossingen.

Ben jij op zoek naar professionele apparatuur? Dan helpen we je graag met advies op maat.

Natuurlijk verzorgen we ook graag de installatie voor uw theater, school, vergaderruimte, bedrijf of verenigingsgebouw. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden bij SoundLink.

Geluid

Ook voor audio kan SoundLink alle soorten materialen leveren met alle soorten bijbehorende accessoires en benodigdheden. Denkt u bijvoorbeeld aan luidsprekers, versterkers, mengpanelen, (draadloze) microfoons en bekabeling.

Licht

SoundLink kan alle soorten materialen leveren op het gebied van verlichting en uiteraard ook alle soorten bijbehorende accessoires en benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan movingheads, ledparren, parcans, theaterspots (fresnel en pc), lichtregietafels/lichtsturingen, dimmers, bekabeling, (reserve) lampen, kleurenfilters, truss, statieven en rookmachines.

Video

Wij kunnen u alle soorten materialen leveren op het gebied van video en uiteraard ook alle soorten bijbehorende accessoires en benodigdheden. Denkt u bijvoorbeeld aan beamers, camera’s,  beeldschermen, projectieschermen, beeldmixers, signaalconverters en camerastatieven. 

Ben je op zoek naar een leverancier van professionele apparatuur voor jouw kantine, theater, school of andere lokatie?

Neem contact op met SoundLink. We voorzien je graag van passend advies.