Nieuw in de verhuur: DPA 4466 Omni

DPA 4466 Omni directional Beige headset

Gepost door: Arjan van Unen

12 februari 2024

Met trots kunnen we mededelen dat we de nieuwe DPA 4466 Omni directional headsets DPA Microphones hebben toegevoegd aan ons verhuurassortiment. Deze krachtige headsets zijn een mooie aanvulling op ons assortiment draadloze microfonie.

Met de 4466 Omni breiden we ons aanbod uit met een echte alleskunner. Van fluisteren tijdens een theater stuk tot de enorme uithalen tijdens een opera-uitvoering, met de 4466 kunnen we alle kanten op. Voor een headset hebben we naast een hoge geluidskwaliteit natuurlijk meer eisen. Voorbeelden hiervan zijn draagcomfort en gebruiksgemak. Gelukkig is de DPA 4466 ook op dit gebied erg geschikt. Zo weegt de headset maar 12 gram en is hij dankzij het comfortabele 3-punts grip ontwerp geschikt voor alle hoofd vormen en maten!

Geluidskwaliteit
De fenomenale geluidskwaliteit van deze headsets komt mededankzij de 5mm capsule van DPA samen met de CORE- technologie waardoor storingen aanzienlijk verminderd worden. Het totaalplaatje van de 4466 biedt een frequentiebereik van 20Hz tot 20kHz. Het brede dynamische bereik is 111dB en de maximale Spl ligt tussen de 140 en 149dB.

De DPA 4466 is standaard uitgerust met de Microdot aansluiting. Wij kunnen echter voor diverse ontvangers adapters leveren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het totaalpakket: Headset, zenders, ontvangers en antennes. Meer informatie over ons verhuurassortiment vindt u op onze geluidsverhuurpagina.

Waterdicht en stof beschermd
Dankzij de IP58 certificering is de DPA 4466 ook goed buiten te gebruiken. Maar waar staat IP58 nu precies voor? Wat kan je er wel mee doen en wat niet? De certificering wordt opgesplitst in de 5 en de 8. Waarin de 5 staat voor een stofbescherming waarin de stof die nog wel binnen kan komen geen schade meer kan aanbrengen. De 8 betekend dat de headset zelfs na onderdompeling in water tot 1 meter diep nog functioneert.

Verkoop van DPA producten
Wist u dat wij ook leverancier zijn van DPA Microphones? Voor meer informatie over onze verkoopafdeling verwijzen we u graag naar onze verkooppagina. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden en geven we een aansluitend advies wat het beste bij uw gebruikstoepassing past. Neem hiervoor contact met ons op, dit kan via ons contactformulier.

Meer nieuws van SoundLink