Geluid voor jouw evenement huur je bij

SoundLink

Een concert, festival, theatervoorstelling of sportevenement is niet compleet zonder (goed) geluid. En ook op markten en beurzen misstaat geluidsversterking zeker niet.

SoundLink is specialist in het leveren van alle benodigdheden voor jouw evenement, van microfoon tot monitor en van mixtafel tot in-ears. We hebben alles in huis, inclusief technici, en zorgen voor het perfecte.

Ook als je de volledige productie uit handen wil geven zit je goed bij SoundLink. Zo zorgen we er samen voor dat de bezoekers van jouw evenement alles goed horen.

Dry hire (losse verhuur)

Op zoek naar geluidsapparatuur die je zelf kunt bedienen, of om je eigen apparatuur mee uit te breiden? Bij SoundLink kun je ook terecht voor dry-hire.

Uiteraard geven we in dat geval graag uitleg over de bediening. Heb je specifieke wensen om de materialen op jouw eigen installatie aan te kunnen sluiten? Laat het ons weten, wij denken graag mee!

De showstoppers van SoundLink

Theatervoorstellingen

Wij ondersteunen toneelgezelschappen met geluidsapparatuur voor ieder type voorstelling. Of het nu gaat om een productie in het theater of in de open lucht, wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om van elke voorstelling een succes te maken!

Natuurlijk wil je optimale spraakverstaanbaarheid bij uw toneeluitvoering. Hiervoor beschikken wij over een geruime hoeveelheid draadloze microfoons en huidkleurige DPA headsets en druppelmicrofoons.

Door middel van de inzet van digitale mengtafels kan de voorstelling volledig van tevoren worden geprogrammeerd, zodat een zeer nauwkeurige timing tijdens de uitvoering mogelijk wordt.

Huur de Sennheiser mkh 416 p48 nu bij SoundLink

Concerten of festivals

Bij een concert of festival hoort geluidsversterking. SoundLink beschikt over alle moderne apparatuur die benodigd is voor een optreden van een band of artiest of voor meerdere bands gedurende een festival.

Van mengpaneel tot PA-installatie, van monitors tot microfoons. Eventueel kunnen wij zelfs de backline op het podium verzorgen. Daarnaast specialiseren wij ons in het beperken van geluidsoverlast voor de omgeving, door optimale plaatsing van de luidsprekers. Met name bij openluchtevenementen speelt de beperking van geluidshinder onder druk van de gemeenten een steeds belangrijkere rol.

Wij adviseren je graag over de beste aanpak!

Huur de Digico SD11i bij SoundLink

Orkest- en koorversterking

Voor het versterken van voltallige orkesten kun je ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een symfonieorkest, harmonie, fanfare of brassband, wij bieden een gepaste oplossing tot versterking. Ook de situaties waarbij alle instrumenten afzonderlijk versterkt moeten worden, kunnen wij op ons nemen.

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan microfoons, zodat we voor een groot scala aan instrumenten een microfoon kunnen leveren die klankmatig zo goed mogelijk bij een individueel instrument aansluit. Hierbij staat altijd voorop dat een versterkt orkest zo natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven.

Naast orkesten hebben we ook perfect passende oplossingen voor zangkoren. Ga je optreden in een sporthal voor 1000 man? Geen probleem, wij helpen u graag met passende geluidsversterking, of het gaat om individuele versterking of versterking van het hele koor.

Wat de oplossing ook is, onze aandacht gaat uit naar een evenwichtige balans en een natuurgetrouwe klank.

Uitvaarten

Bij vrijwel iedere uitvaart wordt muziek gespeeld en worden toespraken gehouden. De benodigde geluidsapparatuur is echter niet altijd aanwezig op de locatie waar de plechtigheid wordt gehouden.

Soms is het noodzakelijk om het geluid (en eventueel beeld) van de ene locatie over te brengen naar een andere locatie, bijvoorbeeld wanneer de dorpskerk niet genoeg ruimte biedt aan alle genodigden van de plechtigheid en er noodgedwongen van een nabijgelegen tweede locatie gebruik gemaakt moet worden.

SoundLink beschikt over de nodige mobiele apparatuur waarmee ook op locatie kan worden versterkt, bijvoorbeeld op de begraafplaats

Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van de techniek bij uitvaartplechtigheden en informeren u graag over de mogelijkheden.

Touring packages

Voor jouw reizende productie kunnen wij een compleet pakket van geluidsmaterialen samenstellen. Zo kun je voor een tournee ook voor de langere termijn beschikken over telkens dezelfde apparatuur.

Met name bij tourende theaterproducties of bands is het fijn om met een vertrouwde set geluidsapparatuur op pad te zijn, denk aan draadloze microfoons, mengtafels en luidsprekers.

Natuurlijk kunnen wij bijpassende bekabeling leveren specifiek aangepast aan de tour, zodat jouw productie efficiënt kan worden opgebouwd en afgebouwd.

100 Volt omroepinstallaties

Voor  spraakversterking langs een parcours of traject met veel afstand kan gebruik gemaakt worden van een zogenaamde 100 Volt installatie.

Met name bij sportevenementen zoals wielerrondes, motorcrosses, marathons, voetbalwedstrijden en hippische evenementen kan deze techniek een goede uitkomst bieden om het wedstrijdcommentaar aan het publiek over te brengen.

Natuurlijk kan deze techniek ook worden ingezet voor achtergrondmuziek en omroep tijdens braderieën, markten en optochten.

Wij beschikken over een ruim aantal hoornluidsprekers en vele kilometers bekabeling voor iedere toepassing.

Geluidsopnames

Naast geluidsversterking, kunnen wij ook geluidsregistraties verzorgen. Wij beschikken over hoogwaardige opnameapparatuur voor het opnemen van iedere uitvoering, toespraak of vergadering.

Onze digitale opnameapparatuur maakt het daarnaast mogelijk om meersporenopnames te maken (zogenaamde multitrack recording), waarbij we tot wel 56 sporen gelijktijdig kunnen vastleggen.

Ook zijn er mogelijkheden om de opnames na afloop voor u te bewerken en af te mixen.

 

Liever alles uit handen geven? Dat kan. SoundLink kan de complete productie van jouw optreden, festival of theatervoorstelling voor rekening nemen. Daarmee ben je voorzien van een complete productie, uitgevoerd door onze specialisten.

Meer weten? Kijk eens bij SoundLink producties.