Breng jouw evenement tot leven

met video en beeld van

SoundLink

Beeld brengt leven in jouw presentatie, optreden, festival of jaarmarkt. Het is de extra dimensie die steeds vaker wordt toegevoegd om het plaatje compleet te maken.

Bij SoundLink huur je de oplossing voor het perfecte plaatje bij jouw evenement. Van vergadering tot festival en alles er tussenin. Wij beschikken over beamers en LED-schermen waarmee we een haarscherp beeld neer kunnen zetten. 

Daarnaast hebben we ook de materialen om opnames en eventueel de montage te verzorgen. 

Complete productie uit handen geven? Geen probleem. Kijk daarvoor bijn SoundLink producties.

Dry hire (losse verhuur)

Op zoek naar apparatuur die je zelf kunt bedienen, of om je eigen apparatuur mee uit te breiden? Bij SoundLink kun je ook terecht voor dry-hire.

Uiteraard geven we in dat geval graag uitleg over de bediening hiervan. Heb je specifieke wensen om de materialen op jouw eigen installatie aan te kunnen sluiten? Laat het ons weten, wij denken graag mee!

De showstoppers van SoundLink

Optreden of festival

Steeds meer acts ondersteunen hun optreden met visuals, het vormt een extra dimensie die je vaker ziet tijdens festivals en theatervoorstellingen.

SoundLink beschikt over de ideale oplossing om deze visuals tot leven te laten komen. Daarvoor hebben we projectieschermen, projectoren, LED-panelen en nog meer tot onze beschikking. 

Jouw visuals breng je tot leven met de apparatuur van SoundLink. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Presentaties

Bij het geven van een presentatie wilt u vaak verschillende bronnen kunnen weergeven, bijvoorbeeld een presentatie, gevolgd door een videofragment, gevolgd door weer een andere presentatie.

Wij kunnen u helpen om alles naadloos aan elkaar aan te laten sluiten, waardoor het hinderlijk schakelen tussen schermen en het zoeken naar presentaties tot het verleden behoort.
Jouw publiek wordt hierdoor niet langer afgeleid en je kunt de boodschap nog duidelijker overbrengen.

Video-opname

Wij kunnen video-opnames van jouw evenement verzorgen, zowel in Full-HD als 4K! Wil je de beelden gemonteerd hebben? Geen probleem.

Ook wanneer u beelden nodig heeft om te gebruiken in uw (theater)productie of op uw beursstand, kunnen wij u van dienst zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Dry hire (losse verhuur)

Zoek je naar alleen materialen om jouw visuals tot leven te laten komen? Dat kan bij SoundLink. Al onze materialen zijn ook los te huren.

Halen en of brengen gaat natuurlijk in overleg. Meer weten? Neem contact op.

Meer dan alleen video-apparatur nodig? SoundLink voorziet in de complete productie van jouw optreden, festival of theatervoorstelling. Van A tot Z geregeld dus.

Meer weten? Kijk eens bij SoundLink producties.