Licht voor jouw evenement huur je bij

SoundLink

Met licht maak je de sfeer. Het maakt niet uit of het gaat om een dynamische lichtshow, toneelverlichting of verlichting voor jouw beurs. Van blacklight tot beursverlichting en van theater tot festival, SoundLink biedt voor ieder evenement de perfecte oplossing.

SoundLink beschikt over het complete assortiment aan verlichtingsbenodigdheden zoals LED-armaturen, blacklight en strobelights. Maar ook voor conventionele spots zit je bij SoundLink goed.

Ben je op zoek voor de ontwikkeling van een lichtplan? Dan kun je ook bij ons terecht. Samen met jou zetten we een compleet lichtplan in elkaar waarbij we de bediening ook uit handen nemen indien nodig. Voor meer info, ga naar SoundLink producties.

Dry hire (losse verhuur)

Op zoek naar licht of apparatuur die je zelf kunt bedienen, of om je eigen apparatuur mee uit te breiden? Bij SoundLink kun je ook terecht voor dry-hire.

Uiteraard geven we in dat geval graag uitleg over de bediening hiervan. Heb je specifieke wensen om de materialen op jouw eigen installatie aan te kunnen sluiten? Laat het ons weten, wij denken graag mee!

De showstoppers van SoundLink

Theaterbelichting

Ook in het theater is de juiste verlichting belangrijk. Om dat te realiseren beschikken we over een groot assortiment aan armaturen die perfect zijn voor in het theater.

Denk bijvoorbeeld aan theaterspots met pc- of fresnellens, voor een egale belichting op het tonaal. En om voorwerpen of personen die extra aandacht op het podium vereisen goed in het licht te kunnen zetten, de zogenaamde speciaaltjes, kan gebruik worden gemaakt van zogenaamde profielspots.

Onze Niethammer profielspots met zoomlens hebben een hoge lichtopbrengst en zijn een bekend gegeven in de theaterwereld.  Natuurlijk kun je ook gebruik maken van volgspots voor jouw theaterproductie.

Yara verlichting

Concerten of festivals

Een live optreden of een danceparty is niet compleet zonder een lichtshow. Bij SoundLink huur je de modernste lichtapparatuur van verschillende bekenden merken.

Met moderne bewegende spots zoals led-movingheads van GLP, Martin of Vari*Lite ontwerpen wij graag een lichtshow die bij het publiek een blijvende indruk zal achterlaten.

Net zo belangrijk als de keuze van de juiste armaturen voor een lichtshow is de juiste bediening daarvan. Wij kunnen ervaren lichttechnici en licht operators leveren die in combinatie met lichtregietafels zoals de MA Lighting GrandMA 2 Light, High End Systems Roadhog 3 of Full Boar 4 en Avolites Pearl het maximale uit iedere show zullen halen.

Beursstands

Tijdens een beurs wil je je natuurlijk optimaal profileren. Een goede belichting van jouw beursstand helpt je daarbij. Wij beschikken over diverse armaturen waarbij naast een hoge lichtopbrengst tevens gelet is op het design, zodat ze goed te integreren zijn in je beursstand.

Wil je weten welke oplossingen wij voor u hebben? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!

Blacklight verhuur

De blacklight is een type spot met een bijzonder effect, waardoor met name witte of neonkleurige voorwerpen helder oplichten. Wilt u ook blacklight lampen huren voor uw evenement? Wij beschikken over diverse armaturen en helpen u graag met uw evenement.

Stroomvoorziening

Zonder licht geen show, en zonder stroom geen licht. SoundLink verzorgt de stroomvoorziening van jouw evenement, bijvoorbeeld met aggregaten en de nodige bekabeling. Wij beschikken over de benodigde stroomverderdelers en kabels voor iedere stroomsterkte. 

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van een lichtplan. Daarbij zetten we met speciale software alle details van het lichtplan op een rij. Ook de bediening uit handen geven? Geen probleem. Kijk voor meer informatie onder producties voor de mogelijkheden.