Zwarte DPA d:fine headsets

DPA d:fine headset dual ear omni zwart

Gepost door: Hugo van Meijeren

3 november 2016

DPA d:fine FIOB00-2 slim omnidirectionele headsets

Al vanaf de introductie van de eerste DPA headsets zijn deze microfoons een regelrecht succes in theaterkringen. Niet alleen de fenomenale geluidskwaliteit van deze headsets heeft hieraan bijgedragen, ook het zeer kleine ontwerp en het hoge draagcomfort worden geroemd. Vanaf nu heeft SoundLink aan haar ruime assortiment van beige DPA d:fine 4066 headsets ook de zwarte variant toegevoegd.

Bij de zwarte headsets is gekozen voor de nieuwe nog kleinere capsule, de zogenaamde ‘slim’ variant. Het chique zwarte uiterlijk en het extreem kleine formaat lenen zich uitstekend voor gebruik tijdens presentaties en televisieopnamen. Net als bij de andere DPA headsets kan de microfoon zowel aan de linker- als aan de rechterkant van het gezicht gedragen worden, het beugeltje kan namelijk eenvoudig van kant gewisseld worden.

De omnidirectionele karakteristiek (ook wel rondom gevoelig genoemd) zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit constant blijft, onafhankelijk van de plaatsing van de microfoon. De bijgeleverde, eveneens zeer kleine, windbescherming zorgt ervoor dat de microfoon ook probleemloos buiten gebruikt kan worden.

Microdotsysteem

DPA microfoons maken gebruik van de unieke microdot-connectoren. Iedere microfoon is voorzien van een microdot, welke aangesloten kan worden op een reeks van adapters. Hierdoor kan de microfoon gebruikt worden met nagenoeg elk type draadloos systeem. Daarnaast zijn er ook adapters om de microfoon met een vaste kabel te kunnen gebruiken. Wij kunnen de microfoons onder andere leveren met de volgende connectoren:

  • DAD6001: microdot naar XLR, voor aansluiting op een vaste kabel.
  • DAD6003: microdot naar 3 polig LEMO, voor aansluiting op beltpack van Sennheiser: SK50, SK250, SK2000, SK3036, SK5012, SK5212 & SK9000
  • DAD6010: microdot naar TA-4F, voor aansluiting op beltpacks van Shure, TOA en Line 6 draadloze microfoons.
  • DAD6034: microdot naar 3,5mm jack met schroefvergrendeling, voor aansluiting op beltpacks van Sennheiser (EW: SK100, SK300 & SK500 en XSW: SK20), Sony en Audio Ltd. draadloze microfoons.
  • Adapters voor gebruik met andere systemen: neem contact met ons op.
DPA DAD6001 microdot naar XLR adapter voor DPA headset

DPA DAD6001 microdot naar XLR adapter

DPA DAD6003 microdot naar LEMO adapter voor DPA headset

DPA DAD6003 microdot naar LEMO adapter

DPA DAD6010 microdot naar TA4F adapter voor DPA headset

DPA DAD6010 microdot naar TA4F adapter

DPA DAD6034 microdot naar mini-jack adapter voor DPA headset

DPA DAD6034 microdot naar mini-jack adapter

Meer nieuws van SoundLink