SoundLink en Dance Sound gaan samen verder!

Gepost door: Arjan van Unen

8 mei 2023

Met veel enthousiasme kunnen we jullie vertellen dat SoundLink en Dance Sound samen verder zullen gaan onder de naam SoundLink BV. Graag vertellen we u meer over wat deze fusie precies gaat betekenen voor bestaande en nieuwe klanten.

Al lange tijd werken SoundLink en Dance Sound nauw samen. Na de brand bij ons vorige pand aan de Energieweg 12 werden we dan ook met open armen ontvangen door Jorn Cnossen en zijn team van Dance Sound. De afgelopen periode hebben we veel producties in samenwerking kunnen doen en dit is door beide partijen erg goed bevallen. Dit heeft ons samen aan het denken gezet hoe we ons ook voor de verdere toekomst samen verder konden ontwikkelen.

Met de kennis en materialen van beide bedrijven zien we veel mogelijkheden om samen een nog breder publiek te kunnen voorzien van licht, geluid, beeld en rigging. De keuze om samen, onder een naam, verder te gaan was dan ook iets waar wij voor onze bedrijven veel toekomst in zien.

Voor meer informatie over dance sound en de producties en materialen die zij doen en hebben verwijzen we u graag naar de de facebook pagina https://www.facebook.com/Dance.Sound.AV/

Een mooi voorbeeld van een van de samenwerkingen die we de afgelopen periode al hebben mogen doen is Koningsdag. Hier hebben we volop van genoten!

Door de fusie richten we onze blikken volledig voorruit. Voor u als klant zal er veel het zelfde blijven. We houden dezelfde mensen, kennis en kunde maar dan nog uitgebreider, daarnaast kunnen we met ons nieuwe assortiment nog beter van dienst zijn.

Mocht u nog verdere vragen hebben over de fusie, en wat dit eventueel voor uw specifieke situatie of productie betekent dan nodigen we u graag uit voor een kop koffie of thee! We vragen wel van te voren even te bellen zodat we zeker weten dat wij op kantoor zijn.

Koningsdag in Heereveen samenwerking van SoundLink en Dance Sound
Koningsdag in Heerenveen. foto van: Theo Woudstra

Meer nieuws van SoundLink