Verkoop Sennheiser Pro Audio

SoundLink is een Sennheiser authorised partner voor Pro Audio en AV integration producten. SoundLink Sennheiser Authorised Specialist Partner

Al sinds de jaren ’40 is Sennheiser een vooraanstaande producent van hoogwaardige microfoons en aanverwante apparatuur. Het merk geniet grote bekendheid vanwege haar uitstekende kwaliteit producten voor muzikanten en technici van live-muziek tot opname-, radio- en televisiestudio’s. Bent u op zoek naar de juiste microfoon voor uw toepassing? Neem contact met ons op en laat u informeren! Daarnaast beschikken wij over diverse microfoons die u bij ons kunt uitproberen en vergelijken!

Bedrade microfoons

Van de legendarische dynamische microfoons, de MD21, MD421, MD431 en MD441 tot de nieuwste evolution serie microfoons; Sennheiser heeft een ruim assortiment aan bedrade microfoons voor verschillende toepassingen.

  • Evolution 600 serie: een zeer robuuste serie instapmodel instrumentmicrofoons, waaronder de zeer populaire E604 en E606.
  • Evolution 800 serie: een zeer robuuste serie instapmodel zangmicrofoons, waaronder de populaire E835, E845 en E865.
  • Evolution 900 serie: deze lijn biedt een reeks zeer hoogwaardige zang- en instrumentmicrofoons, welke een nieuwe standaard hebben gezet in het versterken van live-muziek.
  • Classic MD series: de legendarische klassieke zang- en instrumentmicrofoons. Nog altijd geliefd door vele technici en muzikanten!
  • Headsets & lavalier microfoons: veel gebruikt in combinatie met de draadloze microfoons, voor zang of spraak, bij theatervoorstellingen of presentaties. De ME en MKE series van Sennheiser zijn inzetbaar voor iedere toepassing!

Draadloze microfoons

Bent u op zoek naar een draadloos microfoonsysteem of draadloze In Ear Monitor (IEM) systeem? Sennheiser is koploper op het gebied van draadloze geluidsoverdracht. Kenmerkend door de uiterst betrouwbare techniek, gecombineerd met perfecte geluidskwaliteit. Wij informeren u graag welk systeem aansluit bij uw toepassing!

  • XSW Wireless: de instaplijn op het gebied van draadloze microfoons. Uitstekend geschikt voor de minder veeleisende gebruiker.
  • Evolution Wireless: EW100, EW300 en EW500 producten bieden een keur aan functionaliteit en betrouwbare techniek voor een betaalbare prijs. Het EW300-IEM systeem is daarnaast het meest gebruikte In Ear Monitor systeem op de markt!
  • 2000 series: de 2000 series bieden de meest uitgebreide functionaliteit, perfect voor gebruikers waarbij zeer veel microfoonsystemen tegelijkertijd gebruikt moeten kunnen worden.
  • Wireless accessoires: naast de draadloze microfoonsystemen biedt Sennheiser een keur aan opties op het gebied van antennes, antennesplitters en antennecombiners.

Laat u uitgebreid informeren!

Bent u van plan om een Sennheiser microfoon te kopen? Wij hebben diverse Sennheiser microfoons in ons verhuurassortiment. Vaak is het mogelijk om eerst een microfoon uit te proberen en desnoods verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Wij kunnen alle modellen Sennheiser microfoons snel voor u bestellen en leveren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op!