Videoverhuur

Videoverhuur

Met bewegende beelden komt uw evenement nog verder tot leven! Voor allerhande toepassingen zoals presentaties, theatervoorstellingen, liveoptredens en beurzen wordt het weergeven van videobeelden steeds belangrijker. Wij beschikken over diverse (led) schermen en beamers om uw video perfect weer te kunnen geven. Met onze krachtige beamers is het zelfs mogelijk om uw presentatie op zeer groot formaat te projecteren.

Naast de weergave kunnen wij natuurlijk ook videobeelden opnemen, hiervoor beschikken wij over diverse camera’s en toebehoren.
In ons assortiment vindt u onder meer de volgende merken: AV Stumpfl projectieschermen, Sanyo beamers, NEC beamers, Panasonic camera’s, Canon camera’s, SHARP schermen, Kramer beeldmixers en converters, Atlona converters en Sachtler camerastatieven.

Presentaties

Bij het geven van een presentatie wilt u vaak verschillende bronnen kunnen weergeven, bijvoorbeeld een PowerPointpresentatie, gevolgd door een videofragment vanaf een dvd-speler, gevolgd door weer een andere PowerPointpresentatie. Wij kunnen u helpen om alles naadloos aan elkaar aan te laten sluiten, waardoor het hinderlijk schakelen tussen schermen en het zoeken naar presentaties tot het verleden behoort.
Uw publiek wordt hierdoor niet langer afgeleid en u kunt uw boodschap nog duidelijker overbrengen.

Video-opname

Wij kunnen video-opnames van uw evenement verzorgen, zowel in full-HD als 4k! Wij beschikken tevens over de mogelijkheden om de beelden na afloop naar uw wens te monteren. Ook wanneer u beelden nodig heeft om te gebruiken in uw (theater)productie of op uw beursstand, kunnen wij u van dienst zijn. Informeert u gerust naar de mogelijkheden!

Dry-hire (losse verhuur)

Wij helpen u graag als u alleen een beamer wilt huren of een camera wilt huren. Heeft u uitleg nodig over het gebruik van de apparatuur? Geen probleem, wij helpen u graag. Ook wanneer u de apparatuur in combinatie met uw eigen installatie wilt gebruiken, kunnen wij kijken naar de beste oplossing.