Over SoundLink

Als toneelregisseur, muzikant, uitbater of evenementenorganisator wilt u zich helemaal niet druk maken over allerhande technische aspecten. SoundLink kan u alle zorgen over een juiste belichting en goed geluid uit handen nemen!

Al jaren kunnen bedrijven, particulieren, scholen en (amateur)toneelverenigingen bij ons terecht voor een professionele aanpak van hun evenement. Of het nu gaat om een lezing voor 50 man of een rockconcert voor 5000 bezoekers, SoundLink beschikt over de juiste apparatuur en kennis om van uw evenement een succes te maken!

Wij kunnen voor u de volledige technische realisatie van uw evenement verzorgen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht om losse apparatuur te huren. Denkt u dan aan geluid huren, licht huren of een beamer huren. Klik hier voor onze verhuurprijslijst.

Wij kunnen u bij ieder soort evenement van dienst zijn, denkt u bijvoorbeeld ook aan onze speciale 100-volt geluidsapparatuur voor het voorzien van geluid bij uw sportevenement en onze uitgebreide microfooncollectie voor orkestversterking of koorversterking.

Wilt u licht en geluid huren in Groningen, Drenthe of Friesland? Door onze ligging in het noorden van Drenthe, kunt u ons eenvoudig bereiken. Natuurlijk staan wij evengoed in de rest van Nederland voor u klaar!

Daarnaast is SoundLink ook gespecialiseerd in de reparatie van professionele licht- en geluidsapparatuur en microfoonreparaties.